onsdag 7 januari 2015

Antilopens år

Jag har sen tidigare en kortlek med olika djurkort i - s k Power Animal Oracle Cards.  De kan användas i olika guidande sammanhang så jag bad korten om ett tema för detta år. Hur ska jag tänka, göra och planera? När jag såg kortet skrattade jag gott för mig själv samtidigt som jag insåg att det faktiskt inte kunde bli bättre. 2015 kommer blir ett riktigt bra år!
Det handlar om att jag måste bli bättre på att ta beslut och framför allt göra en sak i taget. Vill jag springa, så spring- komplicera inte livet i onödan. Lita på intuitionen och go for it helt enkelt. Och sen är det ingen nackdel att antiloper faktiskt är riktigt bra på att springa..
 
Just därför kommer jag inte att springa något lopp nu i helgen. Jag är helt enkelt inte riktigt där än. Igår sprang jag 11 km och nu ska jag inte öka på för fort.  Knäet kändes bra och får inte äventyras. Min plan är att max öka på veckans långpass med 2 km varannan vecka så att jag i maj återigen kan starta i Lida Ultra Marathon. Styrketräning minst en gång per vecka och jag ska köra multibanan i Lida så ofta det går.
 
På måndag ska jag göra ett nytt försök att blåsa liv i löpargruppen som utgår ifrån Tungelsta. Jag hoppas verkligen att någon mer dyker upp då!
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar